#hoshi

Advertisement
[NEWS]
Seventeen will perform at the 40th Blue Dragon Awards on Nov 21 2019 with “HIT” and “Aju Nice”. This is a really
0

[NEWS] Seventeen will perform at the 40th Blue Dragon Awards on Nov 21 2019 with “HIT” and “Aju Nice”. This is a really popular movie awards in South Korea and Seventeen is the only boy group to perform at the show after 10 years (the previous boy group was 2PM performed in 2009). * Okay, I’m being a proud mom to my 13 sons here ahuhuhu 😭🙌🏻💕 • • • © sparkly_hosh #Pledis#SayTheName17#Seventeen#13Boys#3Units#1Group#Sebongies#Carats#Vernon#Scoups#Wonwoo#Mingyu#Seungkwan#Dokyeom#Woozi#Jeonghan#Joshua#Hoshi#Dino#Jun#Minghao#HipHopUnit#VocalUnit#PerformanceUnit#KPopl4l#kpoplfl

Does angels moving to earth? Because i see one 😍
.
.
.
.
.
[Zai🌼] Follow @caratsfia for more Seventeen and N.Flying cont
0

Does angels moving to earth? Because i see one 😍 . . . . . [Zai🌼] Follow @caratsfiafor more Seventeen and N.Flying content~ don't forget to leave likes and comments on this post 🙌 Love you! 💖 . . . . . C | Owner♡ - Tags - #seventeen#scoups#jeonghan#joshua#jun#hoshi#wonwoo#woozi#the8#mingyu#dk#seungkwan#vernon#dino#carat#17carat#seventeenunit#nflying#seunghyub#leeseunghyub#hun#chahun#jaehyun#kimjaehyun#hweseung#yoohweseung#nfia#love

Ujie ga mau punya dua macan, satu aja udah repot, apalagi dua yg bentukannya kek soonie 🙄
🌻🐹🐯🌻
.
.
.
.
#seventeen 
#seve
0

Ujie ga mau punya dua macan, satu aja udah repot, apalagi dua yg bentukannya kek soonie 🙄 🌻🐹🐯🌻 . . . . #seventeen #seventeenfanart #hoshi#hoshifanart #soonyoungfanart #soonhoonfanart#soonhoon #woozi#woozifanart#jihoon#leejihoon#changeup#youmakemyday#youmakemydawn #tsundere#tsundereboy

#Hoshi #SEVENTEEN
0

#Hoshi#SEVENTEEN

🐯「日本語ぉペラペラ〜空でぇキラキラ〜ガオぉトラトラ〜」
1

🐯「日本語ぉペラペラ〜空でぇキラキラ〜ガオぉトラトラ〜」

SEVENTEEN WORLD TOUR CONCERT <ODE TO YOU> IN JAPAN

1109 幕張オーラス参戦💎💖
ハニに愛に💖セブチに愛に💖

開演前のMVですでに感極まって
目頭熱くなってて…
ハニがステージに現れた
0

SEVENTEEN WORLD TOUR CONCERT IN JAPAN 1109 幕張オーラス参戦💎💖 ハニに愛に💖セブチに愛に💖 開演前のMVですでに感極まって 目頭熱くなってて… ハニがステージに現れたときには 好き過ぎて、泣いてた🥺💖 . . セトリほんと最高で🥺 コマプタからのウルシパだったんだけど コマプタ生で聴けてもう涙止まんなくて😭 一番大好きなウルシパ始まったときもう号泣で 泣いて掛け声どころじゃなかった😭 ウルシパ、ライビュで聴いたことあったけど 生でdance versionのウルシパ聴けて ほんと最高で幸せでした🥺💖 . . ハニのメントも一生懸命日本語で言ってくれて 感動でまた泣いた🥺 セブチ名物のおかわりアジュナは テンション爆アゲだったし😂💖 セブチほんと大好き💖💖💖 . . . そして… JAPANドームツアー決定😭✨✨✨ セブチの夢についていきます💎 ありがとうSEVENTEEN💎💖 . . thanks to CARAT thanks to SEVENTEEN 빛내 줄게 세븐틴 ピンネジュルッケ SEVENTEEN #SEVENTEENWORLDTOURCONCERT #ODETOYOU#オデコン #幕張メッセ#オーラス#幕張オーラス #SEVENTEEN#セブンティーン #세븐틴#セブンティン#セブチ#svt #CARAT#カラット #わたしCARATちゃん #ピンネジュルッケSEVENTEEN #scoups#jeonghan#joshua #jun#hoshi#wonwoo#woozi #the8#mingyu#dk #seungkwan#vernon#dino #thankstoCARAT

Such a beautiful baby 😞
1

Such a beautiful baby 😞

[SWIPE]
why is this the most accurate thing i’ve read,, that hair IS gorgeous tho,, still not @ how he managed to convin
2

[SWIPE] why is this the most accurate thing i’ve read,, that hair IS gorgeous tho,, still not @how he managed to convince the entirety of stan twt and ig that he had cut it 🥺😳 • #yuta#nct#nct127#jungwoo#taeyong#mark#haechan#johnny#jaehyun#doyoung#taeil#winwin#hoshi#seventeen

Tomorrow is the D-day for University entrance exam for high school students in Korea so here’s a small motivation & enco
1

Tomorrow is the D-day for University entrance exam for high school students in Korea so here’s a small motivation & encouragement video from Vernon to everyone who’s having the test tomorrow~ 📚📝 • [TRANS] “Hello! Are you worried about the up coming test? You have prepare and work hard so you will have good results! Make sure to wear warm clothes on the test day. Fighting with CSAT! And when you’re done with the test, you will have everything. Fighting!” • Good luck to everyone who’s taking the CSAT test tomorrow and to everyone who’s having normal exam in school as well! 👊🏻✨ • • • © the saem #Pledis#SayTheName17#Seventeen#13Boys#3Units#1Group#Sebongies#Carats#Vernon#Scoups#Wonwoo#Mingyu#Seungkwan#Dokyeom#Woozi#Jeonghan#Joshua#Hoshi#Dino#Jun#Minghao#HipHopUnit#VocalUnit#PerformanceUnit#KPopl4l#kpoplfl

Dari awal debut Adore U sih mulai tertarik sama merekaa tapi ditahaaan karena PR banget ngapalin 13 member . 
Semua lagu
2

Dari awal debut Adore U sih mulai tertarik sama merekaa tapi ditahaaan karena PR banget ngapalin 13 member . Semua lagu mereka tuh easy listening semuaa . Sukaa banget sama love letter❤️ Bertahap banget ngapalin membernya . Mulai tuh kenal membernya woozi yg imoet imoet , Terus ke hoshi yang berisik yg doyan ngelawak😂 Baru tuh ngelirik si hoshi kok dia lucuu sih jago dance mulai follow fanbasenyaa . Lama lama pas comeback dont wanna cry liat postingan temen si wonwoo , Dalam hati nih kok cowok lucu sih matanyaa segaris doank tapi cakep tapi lucuu*tumbuh benih benih❤️autokepoinwonwoo Wonwoo tuh bikin penasaran dia tuh pendiem engga banyak omong Pangeran es banget😂 Dan ternyata comeback selanjutnya Thanks oke fixx guee biasin Wonwoo😭😭cakepnya tumpeh tumpeh . Selain membernyaa yang disuka dari SVT tuh kerjasama teamnya👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 bikin terkagum kagum dari lagu aja mereka ciptain sendiri loh , Liat dancenya kompak benerr mau sesulit gimana pun choreonya Satu lagi mereka tuh sayang dan menghargai banget fansnyaa yang bikin terharu😭 semoga aku bisa liat svt biar engga ngehalu mulu soal tampannyaa wonwoo . Makasih @neo_coffeebuat GA nyaa moga sukses terus . Buat kalian #BOSENYANGBIASA #neocoffekopinya gokil coklatnya manggil it's time to try real coffe #cobainkuy #NeoCoffeeXSVTinJKT @diaf.triani@erlina1007@chaehinano@handayanisadiah

♡︎🇺🇲🐹❤︎︎
オデコン終わっちゃった(;_;)
また随時投稿してきたいと思います❣
ボノ二の女と幕張参戦でした❤︎︎
あ〜余韻(;_;)
#seventeen#svt#carat#caratf4f
#odetoyou#odetoyoui
2

♡︎🇺🇲🐹❤︎︎ オデコン終わっちゃった(;_;) また随時投稿してきたいと思います❣ ボノ二の女と幕張参戦でした❤︎︎ あ〜余韻(;_;) #seventeen#svt#carat#caratf4f #odetoyou#odetoyouinjapan #hoshi#kwonsoonyoung#soonyoung #vernon#chwehansol#makuhari #세븐틴#호시#권순영#버논#최한솔#캐럿

191019 【in Fukuoka】
・
・
・
やっとハルコンの聖地巡礼ができた🌸パネルも見に行けたし、幸せな時間でした!!
・
・
・
・
#caratさんと繋がりたい #caratと繋がりたい #haru #聖地巡礼 #fff #セ
0

191019 【in Fukuoka】 ・ ・ ・ やっとハルコンの聖地巡礼ができた🌸パネルも見に行けたし、幸せな時間でした!! ・ ・ ・ ・ #caratさんと繋がりたい#caratと繋がりたい#haru#聖地巡礼#fff#セブチ#세븐틴 #조슈아#호시#joshua#hoshi#친구 #💎#❤️

my love😻😘i adore his singing voice😭😭
•
•
•
©️ AREUM BYUL
1

my love😻😘i adore his singing voice😭😭 • • • ©️ AREUM BYUL

写真あんまり良くないけど載っけます‪w
.
.
.
.
実はこの写真を撮ってる時に、優しいCaratさんが
「私たくさん貰ったのでどうぞ☺️」
と言って、テープ?を1本譲ってくれました。多分そのCaratさんは、私の友達は持っているのに、私
0

写真あんまり良くないけど載っけます‪w . . . . 実はこの写真を撮ってる時に、優しいCaratさんが 「私たくさん貰ったのでどうぞ☺️」 と言って、テープ?を1本譲ってくれました。多分そのCaratさんは、私の友達は持っているのに、私が持っていなかったのでわけてくれたんだと思います😭😭😭 . 私は前にも言いましたが、セブチのLIVEはハルコンがはじめてだったので、もちろんセブチのパフォーマンスも凄くてハマりましたが、こんなにも優しい方がCaratさんがいらっしゃるのだと感動し、セブチにハマりました はじめてのLIVEが凄くいい思い出になりホントに良かったです!! ホントにありがとうございました🙇‍♀️ . ※もちろんarmyの皆さんもとても優しい方が多いです🥰その話は後で! . . . . . #caratさん#ありがとう #seventeen#세븐틴 #svt#セブチ#scoups #jeonghan #joshua #jun#hoshi #wonwoo #woozi #dk#dokyeom #mingyu #the8#seungkwan #vernon #dino

.
.
.
幕張3日間ありがとう♥︎
ドームツアーマンセやって欲しい🥺🥺🥺
.
.

#SEVENTEEN #세븐틴 #セブチ #caratさんと繋がりたい #caratと繋がりたい#홍지수 #조슈아#caratf4f #scoups #j
0

. . . 幕張3日間ありがとう♥︎ ドームツアーマンセやって欲しい🥺🥺🥺 . . #SEVENTEEN#세븐틴#セブチ#caratさんと繋がりたい#caratと繋がりたい#홍지수#조슈아#caratf4f#scoups#jeonghan#Joshua#Jun#hoshi#wonwoo#woozi#the8#mingyu#dk#seungkwan#vernon#dino#instagood#instalove #韓国#韓国すきな人と繋がりたい#fff